Svar spørsmål

Er breheisen i drift?

Berheisen ble sist satt opp i 2013. Etter det har breen minket. Breheisen kommer ikke opp igjen. Vi har catski som ekstern tilbud, Det vil si at du kan bli dratt opp på 1850 m.o.h for så å kjøre ned igjen på ski.

Må jeg ha vinterdekk?

Veien opp hit åpnes kun når veien er farbar og fri for snø. Det går fint å ta seg frem hit på sommerdekk.

Hvor mange bakker har dere?

Vi har en grønn bakke. Resten av anlegget består av offpist kjøring. Hvis du kjører utenfor oppmerkede områder, kjører du på eget ansvar. Skisenteret er ikke ansvarlig for de som ferdes på egenhånd.

Kort eller kontant?

Vi tar alle typer kort, men på dager med mye gjester i anlegget og stor belastning på mobilmasten kan det være lurt å ta med kontanter. Det kan bli vanskelig for betalingsterminalene å motta signaler da det er så mange i området.

 Langrenn?

Langrennsløpere er hjertlig velkommen i anlegget. Vi kjører dessverre ikke opp preparete løyper.

Ladestasjon?

Det er ikke mulig og lade elbil på skisenteret.

Overnatting?

Ved avtale med skisenteret kan man overnatte på parkering. Det vil da være et gebyr på 150,- Da er også toalett tilgjengelig.

Ellers ønsker vi at alle ta hennsyn til naturen rundt i anlegget, og setter pris på at man ikke bruker området rundt bygget eller heisen som offentlig toalett. 

Bilettkjøp?

Du kan kjøpe biletter online eller i anlegget. Det velger du selv. Noen ganger kan det være lurt å kjøpe på forhånd, da det kan bli lang kø og ventetid.

Det er rimeligere å kjøpe på nett enn å kjøpe i anlegget.

Randonee

Det er fine områder å stå randonee på, men det skal IKKE utføres i preparerte løyper. Det kan føre til ulykker. Etter åpningstid er traseen en anleggsplass hvor de utfør arbeid med maskiner.

17 Comments

  1. Henrik Smith-Christensen

    Hei. Satser på å besøke anlegget 25. mai hvis værmeldingen ser bra ut. (Evt. etter pinsen). Er litt usikker på hva slags ski jeg skal ta med. Har et par nokså smale “bakkeski” og et par vesentlige feitere ski (Dynastar Cham). Hva funker best? Vet ikke helt hvordan det ser ut oppi der 🙂 Mvh Henrik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »