Tips til overnatting

Tips til overnatting
Etter en strålende dag til fjells, er det deilig å komme ned på jorden !
Grotli hotell:
Ærverdige Grotli høyfjellshotell befinner seg i enden av gamle strynefjellsvei på Skjåk siden og ligger i Skjåk kommune . Her kan du slappe av og spise god mat etter en strålende dag i anlegget.
Hjellle hotell:
Hjelle Hotel er et koselig familiehotell, som er drevet av samme familie siden 1896. Her kan du nyte starndlivet og nydelig mat etter en dag i bakken.
Folven:
Legendariske Folven har lange tradisjoner for afterski og aktiviteter som sykkel, klatring o.l Her kan du leie hytte, bo i telt, parkere bobil
Nygård Camping
Koselig familiedrevet plass med nyoppussede hytter, koselig pub og nydelig mat.

Den lokale matbutikken Buda:
For oss er det viktig å handle lokalt så langt det lar seg gjøre.

Ikke så langt fra Grotli, ligger Skjåk sæter. 

De har utleiehytter og camping. Koselig plass og fint å trekke seg tilbake på. Med mulighet for tråbåter og kveldsturer etter en dag i bakken.

Videseter hotell 
Videseter ligger på vei opp til skisenteret på vestsiden av gamle strynefjellsvei. Fantastisk utsikt ned mot Hjelledalen og Stryn.
Dønfoss camping
Hvis du ønsker et sted med mange muligheter  er Dønfoss camping også et alternativ . Det ligger i Skjåk kommune og har mange fasiliteter for både store å små. Campingen har  utleie hytter og leiligheter,samt mulighet for å leie plass for vogn,bil og telt . Oppvarmet basseng, lekeplass med trampoline. Stor resturant, hvor det serveres øl,vin, nydelig pizza og hamburgere m.m

10434244_592364600861703_1923184734354853205_n

 

Vollsnes feriehus
Flott beliggenhet på Hjelle. Kom ned fra fjellet og slapp av i vakre omgivelser. Opp til 36 sengeplasser. Beach front. Litt av en perle.
Overnatting i Oppstryn :

Den gamle lensmannsgarden ligger rett ved Oppstrynsvatnet, omringet av fantastisk natur og ikke minst flott utsikt.. Her er det sauer og to katter. Og veldig hyggelig vertskap.
Lite koselig hus ti 6 pers.
Booking: 41407829

Overnatting i Oppstryn:
Den gamle smia har blitt til en koselig liten hytte for to.
Booking: 41407829

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »