Er breheisen i drift?

Berheisen ble sist satt opp i 2013. Etter det har breen minket. Breheisen kommer ikke opp igjen. Vi har catski som ekstern tilbud, Det vil si at du kan bli dratt opp på 1850 m.o.h for så å kjøre ned igjen på ski.

Må jeg ha vinterdekk?

Veien opp hit åpnes kun når veien er farbar og fri for snø. Det går fint å ta seg frem hit på sommerdekk.

Hvor mange bakker har dere?

Vi har en grønn bakke. Resten av anlegget består av offpist kjøring. Hvis du kjører utenfor oppmerkede områder, kjører du på eget ansvar. Skisenteret er ikke ansvarlig for de som ferdes på egenhånd.

Kort eller kontant?

Vi tar alle typer kort, men på dager med mye gjester i anlegget og stor belastning på mobilmasten kan det være lurt å ta med kontanter. Det kan bli vanskelig for betalingsterminalene å motta signaler da det er så mange i området.

Langrennski?

Langrennsløpere er hjertelig velkommen til å benytte fremkostmiddlene for å komme seg opp på breen. Men vi kjører dessverre ikke opp løyper. De er selv ansvarlig for egen sikkerhet utenfor våre avmerkede områder.

Ladestasjon ?

Det er ikke mulig å lade el biler her oppe.

Forhånssalg?

Vi har ikke forhåndssalg av biletter. De kan kjøpes direkte på senteret. Du må gjerne ta med deg et keycard for påfylling av billett. Da sparer du noen kroner. Større grupper burde på forhånd melde i fra om ankomst, slik at kjøpet går smidigere.